• Met veel plezier delen we mede dat in het nieuwe seizoen (2020/2021) er 4 nieuwe zaalvoetbalteams bij FC Boshuizen aan de slag gaan. Veel van deze jongens zijn oud-spelers van FC Boshuizen en hebben in het verleden in de selectie gespeeld. Daarom verwelkomen wij graag alle nieuwe leden van de club en wensen we hen veel voetbalplezier!
  De afgelopen maanden is de club in gesprek geweest met een aantal ondernemers die bereidt waren om een grote bijdrage te leveren voor de zaalvoetbaltak. Deze sponsoren hebben ervoor gezorgd dat de zaalvoetbaltak een speciale design outfit hebben gekregen voor alle teams en daarnaast van zaalballen zijn voorzien. Hierdoor kunnen alle teams dit seizoen meteen goed van start gaan.

  De 1e hoofdsponsor is Slagerij Mabroek.

  Hieronder stellen we slagerij Mabroek aan jullie voor.

  Met de komst van de eerste gastarbeiders uit de middellandse zeegebied naar Leiden, kwam ook de vraag naar speciaal bereid vlees en mediterrane levensmiddelen. Dit leidde er toe dat in 1974 de heer A.H.M Abdales slagerij Mabroek opende. Spoedig wisten ook andere Leidenaren hun weg te vinden naar Slagerij Mabroek; deels door de nieuwsgierige en avontuurlijke inborst van de Nederlander, maar vooral door de reputatie die Abdales in een zeer korte tijd heeft weten op te bouwen: van een gedreven, vakbekwame leverancier van kwaliteitsproducten!

  Slagerij Mabroek: Sinds 1974 een begrip in Leiden e.o.

  Met de jaren is Slagerij Mabroek uitgegroeid tot een begrip voor vakmanschap en kwaliteit en dat is niet voor niets; In de winkel aan de Nieuwe Beestenmarkt 2 voelt elke klant zich koning, een gevoel waar de medewerkers keihard hun best voor doen!

  Met hun voeten stevig in de Leidse multiculturele samenleving, vervullen zij een bindende factor tussen de diverse culturen en dat is iets waar ze trots op kunnen zijn! We zijn nog net zo gedreven en vakbekwaam als in 1974 en hun producten zijn nog steeds van de allerbeste kwaliteit. Alleen is hun assortiment ruimer geworden, veel ruimer! Dit maakt hen dan ook de leverancier van vlees, groente, fruit en mediterrane levensmiddelen voor zowel de particuliere als zakelijke klanten.

  Laat u adviseren en informeren in hun winkel aan de Nieuw Beestenmarkt 2! U bent van harte welkom om met uw eigen zintuigen te zien, ruiken en te proeven waar Mabroek allemaal voor staat! Hun medewerkers heten u van harte welkom!

  Wij bedanken Slagerij Mabrouk voor hun bijdrage!
  bereikbaar op telefoonnummer: 071-5131634
  En emailadres: info@mabrouk.nl
  Website: https://www.mabroek.nl/                                                 

                                                     

   De 2e hoofdsponsor is Rijschool Expert.

  Hieronder stellen we rijschool Expert aan jullie voor.

  Rijschool Expert is dé rijschool in Leiden en omgeving. Met hun uitgebreide aanbod en persoonlijke wijze van lesgeven ben je bij hen aan het juiste adres als het gaat om het behalen van je rijbewijs. Of het nu gaat om het halen van je auto-, motor-, bromfiets– of BE-rijbewijs: hun expertise helpt je verder. Veiligheid en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel.
  De diverse lespakketten zijn zo ingericht dat ze aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Hierdoor heb je lessen die het best voor jou geschikt zijn. Je voelt je op je gemak bij de lessen door de informele en leuke sfeer tijdens de lessen. Op deze wijze ontstaat er een leerzame samenwerking tussen jou en de rijinstructeur.

  Hoe gaat Rijschool Expert Leiden te werk
  •    Je neemt contact met hen op en vraagt een gratis en vrijblijvende proefles aan.
  •    Bij je proefles word je thuis opgehaald en brengen ze je na de les weer naar huis.
  •    Tijdens je proefles bepaald welke pakket het beste bij je past.
  •    Het gekozen pakket word gevolgd en ze verliezen je niet uit het oog: hun begeleiding is persoonlijk en intensief.
  •    Je slaagt voor je examens.
  •    Je behaalt je rijbewijs.
  •    Je laat een recensie achter en vertelt al je vrienden en kennissen over hen!

  Wij bedanken Rijschool Expert voor hun bijdrage!
  Bereikbaar op telefoonnummer: 071-5128292  of  0650441626
  Emailadres: info@rijschool-expert.nl
  Website: https://rijschool-expert.nl/                                                                                                                                                                                       

   

  De 3e sponsor is tevens een speler van FC Boshuizen zaal team 4. Zijn naam is Robin van Wieringen.

  Hieronder vertelt hij in het kort wie hij is.

  Over RoLin Coaching

  Mijn naam is Robin van Wieringen. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vrouw en dochter in Scheveningen. Ik ben geboren en getogen in Leiden Noord. Dit is een echte volksbuurt waar altijd wat te beleven viel. 

  Vanaf mijn 21e ben ik werkzaam als Sport- en Jongerenwerker waarbij ik activiteiten ben gaan organiseren voor jongeren in de wijken. In mijn jeugd en in mijn loopbaan heb ik geleerd het gedrag van jongeren te observeren en het tijdig te signaleren van problematiek. Het is mijn passie om jongeren te motiveren en samen opzoek te gaan naar wat hun persoonlijke drijfveren zijn.  Door problematiek te benaderen vanuit het standpunt van de jongeren biedt dit meer kansen om tot een positieve ontwikkeling te komen, waar de jongeren ook zelf achter staan en waaraan ze bereid zijn om mee te werken..

  De kern van RoLin Coaching is om vanuit de belevingswereld van jongeren gedragsverandering te creëren. Door talenten te stimuleren en/of nieuwe talenten te ontdekken help ik de jongeren bij hun zoektocht om zichzelf beter te leren kennen en ze ondersteuning te bieden om de juiste plek te vinden in de wereld.

  Mijn kracht is dat ik op een korte termijn een vertrouwensband kan scheppen met jongeren. Ook heb ik een sterk inschattingsvermogen waarbij ik begeleiding op maat kan aanbieden. Dit betekent dat ik haalbare doelen kan formuleren met de jongeren. Tevens heb ik een groot netwerk wat ik kan gebruiken om jongeren naar werk toe te leiden of waarbij ik ze kan helpen bij het vinden van een zinvolle vrijetijdsbesteding. Ook ben ik intermediair Jeugdsportfonds, dit houdt in dat er voor jongeren onder de 18 jaar de mogelijkheid is om een financiële bijdrage aan te vragen wanneer dit vanuit het gezin of de jongeren zelf niet haalbaar is. Ook is mijn netwerk efficiënt wanneer een jongeren andere zorg nodig heeft en doorverwezen moet worden naar een andere zorghulpverlening.

  Hulp nodig? Geef een belletje voor een kennismakingsgesprek.

  Wij bedanken RoLin Coaching voor hun bijdrage!

  Bereikbaar op telefoonnummer: 0611957397
  En emailadres: robinvanwieringen@hotmail.com
  Website: https://www.rolincoaching.com/