• Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar voor je mobiele telefoon of ipad. Download hem nu en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij Boshuizen bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Boshuizen afspeelt.

 • Account instellen

 • Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij FC Boshuizen in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk e-mailadres ik bekend ben bij FC Boshuizen? Het e-mailadres waarop je doorgaans de e-mailtjes van FC Boshuizen ontvangt is het e-mailadres waarmee je bij FC Boshuizen bekend bent. E-mail sturen naar de ledenadministratie van FC Boshuizen.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij FC Boshuizen bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met Thiel Chang.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij Boshuizen?

  Heb je meerdere kinderen bij Boshuizen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Boshuizen? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. OP deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dat kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".