Tenue

Tenue

Het tenue van FC Boshuizen heeft de kleuren geel en blauw als herinnering aan de fusies.

Aan ieder in competitieverband spelend lid wordt een tenue (shirt en broek) in bruikleen verstrekt via de teamtas. Aan het einde van ieder seizoen én bij opzegging/overschrijving dient het in bruikleen verstrekte tenue te worden ingeleverd bij de coach/begeleider van het team.

Tijdens het seizoen worden in principe geen shirts en/of broekjes uitgeleend. Tenue kwijt betekent: € 35,- betalen voor een nieuw shirt en € 10,- voor een broek (contant betalen). Tenue vergeten: dezelfde bedragen als borg betalen.

Alléén aan spelers van JO8 die voor het eerst wedstrijden gaan spelen wordt eenmalig een paar kousen verstrekt via de teamtas. Voetbalkousen hoeven niet te worden ingeleverd.

Overige spelers zorgen zelf voor de juiste blauwe fFCBoshuizen voetbalkousen. Deze zijn te koop in de webshop, maar ook op wedstrijdddagen in de bestuurskamer (tegen €10 contante gepaste betaling).

 

Webshop

Er is nog geen webshop voor FC Boshuizen.

In de webshop van NOG-TODO koopt u fc Boshuizen voetbaltenue, voetbalkousen, trainingspakken, sporttassen en veel meer. Vergeet niet de code BOSHUIZENKORTING te gebruiken voor 15% korting!

Voor maandag 23:59 besteld is vanaf donderdagavond af te halen in de kantine van de vereniging op vertoon van uw bon.

NB Voor teamsponsoren e.d. gelden aparte gunstige afspraken waarvoor u contact kunt opnemen met de sponsorcommissie