• Sponsor nieuwsbrief

  FC Boshuizen 2019-2020

  Geachte sponsors,

  De bal rolt weer en in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen bij het verre Rood-Wit in Sint Willebrord ging de winst met 1-4 overtuigend mee naar Leiden.

  FC Boshuizen heeft een uitstekend voetbalseizoen achter de rug. De A-selectie heeft lang meegedaan voor het kampioenschap maar moest uiteindelijk met een mooie derde plek tevreden zijn. Ook in de daarop volgende nacompetitie lukte het Boshuizen niet alsnog te promoveren naar de hoofdklasse. De club speelt dus ook het nieuwe seizoen, het twaalfde op rij, weer als enige club in Leiden eerste klas voetbal.

  In een vroegtijdig stadium is het contract met hoofdtrainer Marcel IJzendoorn verlengd. Evenals dat van de assistent trainers van het 1e en 2e selectieteam. Hierdoor is de aanloop naar het nieuwe seizoen optimaal verlopen. Op een aantal plaatsen zijn we er in geslaagd de twee teams te versterken. Ook het aantal beschikbare selectiespelers is gegroeid waardoor de trainer meer keuzemogelijkheid heeft bij de samenstelling van het nieuwe team.

  De sfeer in de nieuwe groep is goed en na drie bekerwedstrijden zijn we door naar de volgende ronde en klaar voor de competitie.

  Door de opheffing van GHC en GOL Sport en het aanstaande vertrek van Leidse Boys van hun locatie aan de Vliet is FC Boshuizen dé club van Leiden Zuidwest. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de Boshuizerkade een groeilocatie is waar wij in de komende drie jaar het ledenaantal kunnen verdubbelen van 150 naar minimaal 300 leden.

  Bij de start van ons driejarig beleidsplan (juli 2019 – juli 2022) zijn wij er in geslaagd om twee belangrijke doelstellingen te realiseren om:

  1. Naast het zondagvoetbal ook zaterdagvoetbal aan te bieden,
  2. Na vier jaar de jeugd weer terug te brengen aan de Boshuizerkade.

  Uit een toeloop van 60 nieuwe leden hebben wij op zaterdag een prestatief (4e klas) seniorenteam kunnen inbrengen en een team jongens onder 19. Ook was er voldoende belangstelling om met een zaalvoetbalteam te kunnen starten. Ondertussen zet Frans Stouten zich in om ook met de jongste jeugd (van 4 t/m 8 jaar) aan de slag te gaan. Er zijn al voldoende aanmeldingen om eind september 2019 met een eerste groep te beginnen.

  FC Boshuizen heeft dus alle reden om de toekomst met gepast vertrouwen en optimisme tegemoet te zien. Wij danken u zeer voor uw steun om onze groeiambitie en streven naar kwaliteit voor alle leden (prestatief en recreatief) te kunnen realiseren. In het voorliggende jaar zullen wij een actie organiseren om meer sponsors voor onze club te winnen. Wij zullen u op de hoogte houden van deze ontwikkelingen en de prestaties op het veld.

  Wij hopen u tijdens thuiswedstrijden van FC Boshuizen persoonlijk te mogen begroeten op ons sportpark. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, wij horen het graag van u.

  Joop von Oven, voorzitter FC Boshuizen

  E-mail: jaoven@xs4all.nl

  Mobiel: 06-22410696