Samenwerking met Milano Koenders Voetbalschool

Goed nieuws voor de voetballende jeugd uit de regio Leiden. FC Boshuizen en de Milano Koenders Voetbalschool gaan samenwerken. Vanaf september gaan we starten waarbij de jeugd van alle leeftijdscategorieën zich kan aanmelden. 

Voor de jonge generatie die Milano nog niet kent.

Milano Koenders heeft 250 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, hij heeft neus aan neus gestaan met Louis van Gaal, hij heeft met Peter Bosz, Marco van Basten, Mario Been op het trainingsveld uren en uren doorgebracht. Hij weet wat er van je gevraagd wordt om op niveau te presteren, dag in dag uit, week in week uit. Het gaat niet alleen om de 90 minuten op zondag, het gaat om je instelling alle dagen van de week. Je traint om beter te worden, op de training mag je fouten maken. Sterker nog, je moet fouten maken anders word je niet beter. Kom op tijd, wees een voorbeeld voor je omgeving, train op je zwakke punten als je vriend achter de PlayStation zit. Investeer in jezelf.

Wil jij gebruik maken van de trainingen van de Milano Koenders voetbalschool, dan kan dit op dinsdag en donderdag van 16:00 uur tot 18:00 uur. Meer informatie is te vinden op de deze pagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*