Opzeggen

Opzeggen bij FC Boshuizen

Wij vinden het jammer dat je hebt besloten om je lidmaatschap op te zeggen. Je dient hiervoor het opzegformulier te gebruiken op onze website. Daarnaast dien je er van bewust te zijn dat het lidmaatschap uiterlijk voor 1 juli moet zijn opgezegd. Bij opzeggen na 30 juni is contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.

Mondeling opzeggen via leiders of trainers is niet mogelijk.

FC Boshuizen gaat pas akkoord met de opzegging indien aan alle financiƫle verplichtingen is voldaan. Dat betekent dat de volledige contributie en eventuele boetes moeten zijn voldaan en alle in bruikleen verstrekte materialen (zoals tenue, trainingspak, tas en dergelijke) dienen schoon te worden ingeleverd bij Frans Stouten.

Graag willen wij als bestuur weten waarom een lid opzegt. Indien een reden vaker voorkomt kunnen wij proberen dit probleem aan te pakken. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om de reden aan ons door te geven in het vakje Overige redenen.

Ook vrijwilligers dienen bij stoppen zich af te melden.

Om je uit te schrijven als lid van FC Boshuizen dien je onderstaand opzegformulier in te vullen of het formulier te downloaden en het ingevulde formulier te sturen naar:

FC Boshuizen

T.a.v. Ledenadministratie

Postbus 556

2300 AN Leiden

** OPZEG FORMULIER HIER **