• Maandag 10 februari 19.00 uur.
    Boshuizen nam het thuis op tegen Lugdunum. Helaas moesten we R.Libbenga en K. Nomen missen in deze wedstrijd. De rest van het Boshuizen team was wel aanwezig en bestond uit de volgende spelers: K.Wardak, N.Libbenga, B.Kaddouri, A.Bouziane, F.Ajgou, B.Kamphues en M.Maatoug. Boshuizen begon erg sterk aan de wedstrijd. De organisatie stond goed en al snel liep de score op tot 4-0. Daarbij moet wel worden vermeld dat de 4-0 van Maatoug een plaatje was. Niemand wist wat er precies gebeurde in het team van Boshuizen, maar ineens stortte de defensief als een kaarthuis compleet in elkaar. Lugdunum scoorde erop los en kwam terug tot 5-5. Boshuizen scoorde nog net voor rust de 6-5 en 7-5 maar de organisatie bleef ver te zoeken.
    In de rust werd er overlegd waar het fout ging en er werden wat tactische wissels doorgevoerd. De score liep dan ook weer op tot 10-6 met als hoogtepunt het beckham-achtige doelpunt van eigen helft van Ajgou. Toch kunnen we spreken van een complete off-day aan de zijde van Boshuizen, maar het werd toch weer erg spannend omdat Lugdunum de achterstand terugbracht tot 10-8. Boshuizen besloot alles op slot te gooien en op de counter te spelen waardoor Libbenga en 2 keer Kaddouri met een paar super snelle counters de eindstand op 13-8 wisten te brengen.
    Ondanks de off-day moeten ook deze wedstrijden gewonnen worden, en word je als team juist beter van dit soort wedstrijden.

    Op naar het kampioenschap🏆🏆🏆