• Op verzoek van een aantal leden blijkt dat er een behoefte is aan de beschrijving van  de contributie-inning.

  Ook dit jaar zal de contributie-inning worden uitgevoerd door ClubCollect middels automatisch incasso. Alle leden krijgen net zoals het afgelopen seizoen via e-mail en via het mobiele nummer een betaallink toegestuurd door ClubCollect, waarna zelf de betaling geregeld dient te worden.

  Gemakkelijk
  ClubCollect heeft ook voordelen voor jou als lid. Ieder lid heeft een eigen betaalpagina en daarop kun je inloggen via de e-mail welke je hebt ontvangen. Hierin kun je jouw gegevens inzien of aanpassen en een  betaalkeuze maken en ook zien of er betaald is of niet. Ook kun je een vraag stellen aan de penningmeester of aan de ledenadministratie.

  In termijnen betalen
  Als lid heb je alle vrijheid door te kiezen voor betaling ineens of een gespreide betaling. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven.

  Veilig
  De gegevens die FC Boshuizen aan ClubCollect verstrekt zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester en clublid. Clubleden kunnen er op vertrouwen dat de gegevens veilig worden opgeslagen en nooit aan derden worden verstrekt.

  Hoe werkt het precies?
  Voor het nieuwe seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. In deze beveiligde omgeving kun je aangeven op welke manier je wilt betalen. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je of je betaalt in termijnen en welke betaalmethode je gebruikt, namelijk iDEAL of automatisch incasso.

  Voor automatisch incasso ben je verplicht het IBAN rekeningnummer in te vullen op jouw betaalpagina en het te incasseren contributiebedrag zoals vermeld in je factuur.

  Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatisch incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage van € 1,00 euro per termijn. Je kunt kiezen voor betaling uit:
  •    1 termijn    (iDEAL of automatisch incasso)
  •    2 termijnen (Enkel automatisch incasso)
  •    3 termijnen (Enkel automatisch incasso)
  •    4 termijnen (Enkel automatisch incasso)

  Voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook een vooraankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je ervoor zorgen dat er voldoende saldo op je bankrekening staat.

  Jeugdfonds

  Het kan voorkomen dat je ouders problemen hebben met het betalen van de contributie. Ze kunnen dan een beroep doen op een Jeugdfonds. FC Boshuizen kan bemiddelen bij het indienen van een aanvraag.

  Gegevens delen
  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens (IBAN), telefoonnummer (06-nummer) en het te incasseren contributiebedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Bij vragen: neem contact op
  Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com. Indien je daarna nog vragen hebt kun je altijd de secreatis a.i. benaderen (via secretaris@fcboshuizen.nl) of contact opnemen met de penningmeester (via penningmeester@fcboshuizen.nl). Ook wanneer we gestart zijn met de contributie inning staan zowel de ledenadministratie, secretaris a.i. , penningmeester als ClubCollect altijd open voor vragen.