• FC Boshuizen zoekt een Sportverzorger (m/v) of Fysiotherapeut in Opleiding voor het Zaterdag 1 elftal

  Wij zijn een multiculturele vereniging met enthousiaste en talentvolle leden met veel passie voor voetbal. FC Boshuizen gaat met ingang van het nieuwe seizoen op nieuw van start met een Zaterdag elftal in de 4de klas West KNVB. Het zondag team speelt in de 1ste klas West 2 van de KNVB.

  Het doel van de FC Boshuizen is het opleiden van regionaal voetbaltalent tot spelers voor het zaterdag 1 elftal op het niveau van de 2de klas KNVB. FC Boshuizen wil door kwaliteit, creativiteit en samenwerking een toonaangevende club worden waar talentontwikkeling centraal staat.

  Het zaterdag 1 team is een enthousiaste en gedreven groep spelers. De leeftijd varieert van 18 t/m 32 jaar. Deze jongens spelen per seizoen 35 – 40 competitie-, beker- en oefenwedstijden. Heb jij passie voor jeugd en voetbal en sta je voor samenwerking, dan is deze functie van sportverzorger misschien iets voor jou. Als sportverzorger ondersteun je op wedstrijddagen dit team. Je behandelt spelers voor, tijdens en na de wedstrijd en adviseert de trainer/coach over blessures en klachten waar nodig.

  De werkzaamheden bestaan uit:

  - Het verzorgen van de spelers op de trainingsavonden op maandag- en woensdagavond.

  - Het adviseren van spelers ten aanzien van fysieke klachten en/of blessures op wedstrijddagen.

  - Het verzorgen van de spelers voor en tijdens de wedstrijden op wedstrijddagen zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

  - Samenwerken met de trainersstaf en fysiotherapie Rijnland.

  Voor het voetbalseizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een ambitieuze Sportverzorger voor het Zaterdag 1 team. De voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde NGS/ACE Sportverzorger. Een 3e jaars student fysiotherapie is ook van harte welkom. Affiniteit met voetbal is een pre.

  Uiteraard bieden wij een passende beloning voor deze functie.

  Indien u vragen over en/of interesse heeft in deze functie kunt u uw reactie met CV richten aan:

  Romano Seedorf

  Telefoonnummer: 06-39067011

  Email: jadelijn@hotmail.com