• Maandag 13 januari 19.00 uur, de tweede wedstrijd van fc Boshuizen na de winterstop.
    Vorige week kwam het team van de kade goed uit de winterstop. De mannen hebben flink doorgetraind in de winterstop en de resultaten waren dan ook goed zichtbaar. Esto werd met maar liefst 20-4 aan de kant gezet.
    Maandag was het dan natuurlijk noodzaak om de koppies weer op 0 te krijgen en volle bak te gaan tegen niemand minder dan sporting Leiden. Sporting Leiden heeft een fysiek sterke ploeg en is erg moeilijk te bespelen. Aanvoerder Noah Libbenga waarschuwde zijn teamgenoten dan ook voor onderschatting. Doel van vandaag was de 0 houden en anders dan voorgaande weken als team spelen. Keeper Wardak had er zin in en was ervan overtuigd dat hij de 0 zal houden vandaag. Opstelling: Wardak, Libbenga, Nomen, Libbenga en Ajgou.
    Boshuizen begon erg overtuigend en kwam al snel op voorsprong door een streep van Nomen. Dit was niet het laatste wat Nomen vandaag in petto had. Direct na de aftrap wist Nomen de bal te onderscheppen en met een simpele één-twee met Jeremy Libbenga de doelman te passeren. Niet veel later schoten Jeremy Libbenga en opnieuw Nomen de 3,4 en 5-0 binnen. Met een 5-0 voorsprong gingen de mannen de rust in. Aanvoerder Noah Libbenga wees zijn ploeggenoten erop om scherp te blijven en te waken voor de gevaarlijke counters van sporting. Boshuizen begint de tweede helft erg zwak en sporting Leiden krijgt een penalty. Dit was geen reden voor paniek want penaltykiller Wardak wist de bal met een panterachtige duik uit het doel te redden. Het was tijd voor verandering en Kaddouri kwam binnen de lijnen. Dit bracht de ploeg uit de kade meer creativiteit waardoor de 6 en 7-0 al snel op het scorebord kwamen. Aanvoerder Noah Libbenga had zijn zaakjes achterin goed op orde en zorgde ervoor dat Wardak de rest van de wedstrijd geen reddingen meer hoefde te verrichten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met een mooie en zakelijke 10-0 overwinning. Klasse jongens!!
    Op naar het kampioenschap!!