• Op mijn vrije zaterdag bezocht ik de bekerwedstrijd van onze jongens met gepaste nieuwsgierigheid. Hoe zouden ze het redden tegen de "grote" jongens van Feijenoord? Zelfs van de JO-2 van Feijenoord verwacht een goed spelend team. De eerste helft ging gelijk op al had Feijenoord een licht overwicht. Beide teams lieten een snel en goed verzorgd spel inzien met leuke technische hoog standjes. Onze verdediging stond als een huis en zij hielden de snelle vleugelspelers van Feijenoord goed in bedwang.

    Onze keeper had een goed overzicht en coachte zijn verdediging prima. Op het middenveld bleek dat FC Boshuizen over  zeer getalenteerde spelers beschikt en dat geld ook voor de aanvallers. Het was dan ook geen verrassing dat de 1 - 0 voor de rust viel.

    Na de rust werd het verschil nog verder opgevoerd met twee doelpunten. Wat opviel was het gedisciplineerde spel en de vechtlust om de bal. Bijna een kopie van het 1ste elftal. Het was mij een genoegen om de JO-19 in actie te  zien. De volgende keer kom ik weer naar ze kijken.