De jeugd en de toekomst van F.C. Boshuizen

ONZE TOPSPONSOREN

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

Het bestuur van FC Boshuizen heeft samen met de KNVB en de gemeente Leiden plannen gemaakt om vooral met jeugdvoetbal een grotere rol in het Leidse voetbal en in Leiden Zuidwest te gaan spelen. Het bestuur heeft de afgelopen periode overleg gevoerd met de gemeente Leiden en de KNVB om te kijken hoe we die nieuwe plannen uit kunnen gaan voeren. We geloven in deze plannen, maar we hebben jullie hard nodig om deze plannen uit te gaan voeren. 

 

Ambitie FC Boshuizen

In het Sportakkoord Leiden wordt met de ambitie ‘Positieve sportcultuur’ ingezet op een leuke, veilige, eerlijke en zorgeloze sportcultuur. Met elkaar willen wij daarvoor zorgen. Plezier is uiteindelijk het belangrijkste voor een leven lang sporten. Een leven lang sporten en bewegen begint bij de jeugd. We zien dat kinderen steeds minder bewegen en dat ze dat ook steeds minder goed kunnen. Vanwege corona heeft de tijd voor deze doelgroep letterlijk stil gestaan. We hebben in Leiden Zuidwest een belangrijke verantwoordelijkheid om de jeugd te helpen en te ondersteunen. 

 

Samen zorgen voor een positieve sportcultuur

Een sterk FC Boshuizen is de verantwoordelijkheid van álle betrokkenen. Dus van de sporters, ouders, trainers, coaches, arbitrage en het bestuur van de vereniging. Wij zijn samen verantwoordelijk voor een vereniging waar iedereen graag komt en sport! 

De KNVB en de gemeente Leiden gaan daarom ook sámen met ons aan de slag. Om te kijken naar de kansen op de vereniging, naar wat er al goed gaat en wat misschien nog beter kan. 

 

Laat uw mening horen!

Binnenkort gaat Redouan Allaoui van de KNVB praten met alle betrokkenen van onze vereniging. U kunt ook uw mening geven. Wat vindt u van de sportcultuur in onze vereniging? Zijn er kansen om nieuwe verbindingen te leggen op en buiten het veld? En wat kan er misschien nog verbeteren? Geef uw mening op meedoen@fcboshuizen.nl 

Startbijeenkomst 

We komen bij elkaar om met elkaar te praten over de toekomst van FC Boshuizen. We leggen dan uit wat het bestuur, de KNVB en de gemeente Leiden precies gaan doen en waar u kunt helpen. Uiteraard kunt u hier ook vragen stellen over het project of aangeven of u zich als vrijwilliger wilt opgeven. De datum van de startbijeenkomst hoort u snel via de website. De bijeenkomsten vinden plaats bij FC Boshuizen.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u zich aanmelden om mee te praten ? Meldt u zich aan op meedoen@fcboshuizen.nl

Wij hopen u ook te zien!

Namens de Vereniging en KNVB /gemeente Leiden Joop von Oven, voorzitter F.C. Boshuizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*